Parisul este orasul designului si o sursa de inspiratie pentru stilul personal.

Fiecare detaliu, culoare si textura inspira si educa pentru a pune in valoare cele mai frumoase trasaturi. Urmareste si descopera experientele celor cinci in Paris!

Urmareste #CalatoriaS6

Filtreaza dupa taguri:

Descopera povestea fiecarui calator
Lucian Lipovan
Cristian Onetiu
Larisa
Alin
Radu
Descopera totul despre fiecare experienta
MyPerformanceMap
MyPersonalStyle
MyLifestyleMosaic
MyRechargingKit

LIVE BLOG Paris

Daca la Seul orasul pare a nu se opri niciodata, la Paris exista si momente de pauza. Iar mesajele prin care esti rugat sa iei o pauza de la telefonul mobil, macar in timpul mesei, au uneori farmecul lor aparte si designul autentic al capitalei Frantei, unde tocmai a ajuns #CalatoriaS6 dupa 7 fusuri orare schimbate in avion.

Paris – partea nevazuta a stilului

Cum ne definim stilul? Cristian Onetiu, Life Coach in Calatoria Galaxy S6, ne explica din cel mai potrivit loc: Paris, capitala internationala a stilului. Cand parcurgi cateva zile in Paris vizitand muzeele de arta, lasandu-te purtat prin magazinele ”flagship” ale celor mai mari designeri si mergand pe scena starzii pariziene....

Cine se plimba prin vitrine la Paris

Capitala modei nu i-a dezamagit deloc pe Alin, Radu si Larisa, castigatorii campaniei Galaxy S6, care au pornit pentru 15 zile in jurul lumii. A doua metropola de pe traseul lor i-a intampinat cu stil, eleganta, frumusete, moda....

Designul lucrului bine facut

Inspiratia nu are reguli. Fiecare o gaseste altundeva. Exista insa locuri cu potential de inspiratie. In ce priveste designul, Parisul e unul dintre ele.

"Uneori te exprimi mai bine cu un telefon decat prin haine"

In cautarea stilului de maine, calatorii Galaxy S6 au ajuns de la Seul la Paris insotiti de Cristian Onetiu, life-coach in turul care ii poarta in jurul lumii.

Experienta lui Alin in Paris

Parisul este orasul in care Alin a invatat cat de importante sunt detaliile in d...

Experienta Larisei in Paris

Parisul este orasul in care Larisa s-a lasat inspirat de importanta accesoriilor...

Experienta lui Radu in Paris

Parisul este orasul in care Radu a inteles importanta contrastelor in definirea ...